To års fængsel for salg af doping og lægemidler

20. maj 2020 112

En 42-årige mand fra Sønderborg erkendte tirsdag i retten, at han havde et lager på 347.830 dopingenheder og 446.637 lægemiddelpiller, som han havde tænkt sig at sælge videre. Desuden tilstod han at have sendt yderligere 167.250 dopingenheder i pakker til en lang række forskellige købere.

Det oplyser Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse.

Den 42-årige blev anholdt i sit hjem den 7. februar i forbindelse med, at politiet ved en ransagning havde fundet de betydelige mængder doping og lægemiddelpiller på bopælen. Desuden havde politiet konfiskeret i alt 12 pakker med doping, som den 42-årige havde forsøgt at sende som pakkepost.

Artiklen fortsætter under annoncen

For dopingmidlernes vedkommende har der primært været tale om anabolske steroider, og for lægemidlernes vedkommende har der i stort omfang været tale om beroligende midler og viagra.

Ud over straffen på to års fængsel så fik den 42-årige mand konfiskeret udbyttet fra salget.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...