To fodgængere kørt ned

16. januar 2015 Uncategorized

Det var sandsynligvis en blanding mellem en meget mørk morgen og uopmærksomme bilister, der torsdag morgen resulterede i, at to fodgængere blev påkørt.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Den første påkørsel skete kl. 07:08 i krydset Vestermark og Nordvang i Sønderborg. En kvindelig bilist holdt for rødt i krydset og da lyset skiftede til grønt, drejede hun til højre, men overså en kvinde, der var på vej over fodgængerfeltet. Fodgængeren blev påkørt, men heldigvis uden de store skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stort set det samme skete lidt senere, kl. 07:34, i Alnor. En skolebus kørte ad Sildekulevej og i krydset ved Egernsund Brovej skulle bussen dreje til venstre, men overså og påkørte en kvindelig fodgænger.

Fodgængeren blev kørt på hospitalet med en flænge i ansigtet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...