To fodgængere kørt ned

16. januar 2015 Uncategorized

Det var sandsynligvis en blanding mellem en meget mørk morgen og uopmærksomme bilister, der torsdag morgen resulterede i, at to fodgængere blev påkørt.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første påkørsel skete kl. 07:08 i krydset Vestermark og Nordvang i Sønderborg. En kvindelig bilist holdt for rødt i krydset og da lyset skiftede til grønt, drejede hun til højre, men overså en kvinde, der var på vej over fodgængerfeltet. Fodgængeren blev påkørt, men heldigvis uden de store skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stort set det samme skete lidt senere, kl. 07:34, i Alnor. En skolebus kørte ad Sildekulevej og i krydset ved Egernsund Brovej skulle bussen dreje til venstre, men overså og påkørte en kvindelig fodgænger.

Fodgængeren blev kørt på hospitalet med en flænge i ansigtet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...