To mænd kom i slåskamp på p-plads

8. december 2015 112

Midt på eftermiddagen mandag kom to midaldrende mænd op at toppes om en parkeringsplads på parkeringspladsen ved Center Øst i Sønderborg.

Poltiet fik anmeldelser om, at to mænd var kommet op at slås og at den ene blødte fra ansigtet. Da politiet kom frem var de to mænd gået, men 10 minutter senere meldte den ene mand sig hos politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han fortalte, at han var blevet overfaldet på parkeringspladsen. Han havde lige sat sig i bilen, da en mand kom hen og nedstirrede ham. Da han steg ud af bilen, fik han tre knytnæveslag i ansigtet”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Den 52-årige mand måtte til lægen for at blive syet efter overfaldet.

Politiet vil gerne tale med den anden mand for at få klarlagt forløbet.

Manden, der slog den 52-årige, beskrives som dansk af udseende, 170-175 cm høj, kraftig og skaldet. Han havde lyse skægstubbe og var iført en lyseblå dunjakke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...