To på knallert fragtede 7’er-stole

4. november 2015 112

Det var ikke så meget, at der sad to på en knallert, der fik en borger til at ringe til os. Men mere at de også havde fire af de såkaldte 7’er-stole med sig, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi.

Han kunne desværre ikke give noget signalement af de to unge mænd der tirsdag aften omkring 21.30 kørte i retning mod Kløvermarken.

Arne Jacobsens 7'er-stol

Arne Jacobsens 7’er-stol

Artiklen fortsætter under annoncen

“Stolene kan være fra et indbrud der blev begået kl. 21:25 på Præstegårdsvej i Ulkebøl. Her blev en rude knust og der blev stjålet netop 4 læderbetrukne Arne Jacobsen 7´er stole, 2 Ipads og nogle smykker”, siger Mads Hansson.

Klokken 04 traf politiet så 2 unge mænd, på 15 og 17 år, på en stjålet knallert. De sagde til politiet at de havde fået knallerten fra en kammerat. Politiet tog den stjålne knallert med på stationen.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner til “møbeltransporten”, for at få et brugbart signalement af de to unge mænd, der på det tidspunkt blev set kørende med de fire designerstole.

“Vi kan ikke umiddelbart kæde de to ting sammen med der er flere ting der helt klart skal undersøges nærmere”, siger Mads Hansson.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk