Togplanen kører udenom Sønderborg

16. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Regeringens aftale med DF og EL om togfonden, der skal sikre hurtigere tog i Danmark, medførte stor jubel hos nogle, men også hovedrysten hos andre.

– Jeg er utrolig glad i dag. For Syd- og Sønderjylland er der store tidsbesparelser for passagererne. Til gavn for os alle som borgere, der skal besøge familien i den anden ende af landet, og for lokale virksomheder, der skal kunne tiltrække arbejdskraft, siger Jesper Petersen og tilføjer:

Intet nyt på den lokale togfront.

Intet nyt på den lokale togfront.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg rejser selv meget med toget fra Vojens til København, og her vil tidsbesparelsen ligge på 50 minutter, fra Sønderborg til hovedstaden på 55 minutter, siger Jesper Petersen til Flensborg Avis.

Han pointerer dog samtidig, at aftalen om togfonden til 28,5 milliarder kroner overvejende drejer sig om passagerernes rejsetid og her især mellem de større byer. Togstrækningen mellem Tinglev og Padborg, som fortsat kun har et spor, er ikke berørt af aftalen.

– Men det er da klart, at vi hurtigst muligt må have et dobbeltspor mellem Tinglev og Padborg, ligesom vi får det mellem Vamdrup og Vojens, siger Jesper Petersen.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...