Togplanen kører udenom Sønderborg

16. januar 2014 Uncategorized

Regeringens aftale med DF og EL om togfonden, der skal sikre hurtigere tog i Danmark, medførte stor jubel hos nogle, men også hovedrysten hos andre.

– Jeg er utrolig glad i dag. For Syd- og Sønderjylland er der store tidsbesparelser for passagererne. Til gavn for os alle som borgere, der skal besøge familien i den anden ende af landet, og for lokale virksomheder, der skal kunne tiltrække arbejdskraft, siger Jesper Petersen og tilføjer:

Intet nyt på den lokale togfront.

Intet nyt på den lokale togfront.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg rejser selv meget med toget fra Vojens til København, og her vil tidsbesparelsen ligge på 50 minutter, fra Sønderborg til hovedstaden på 55 minutter, siger Jesper Petersen til Flensborg Avis.

Han pointerer dog samtidig, at aftalen om togfonden til 28,5 milliarder kroner overvejende drejer sig om passagerernes rejsetid og her især mellem de større byer. Togstrækningen mellem Tinglev og Padborg, som fortsat kun har et spor, er ikke berørt af aftalen.

– Men det er da klart, at vi hurtigst muligt må have et dobbeltspor mellem Tinglev og Padborg, ligesom vi får det mellem Vamdrup og Vojens, siger Jesper Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...