TorsdagsCafé: Danmark klar til flykøb for 15-20 milliarder

20. februar 2015 Sønderborg

Inden den 1. juli 2015 skal de danske politikere beslutte hvilket fly, der skal være fremtidens danske kampfly.

Andreas Krog

Andreas Krog.

Et indkøb til mellem 15 og 20 milliarder.

På Sønderborg Biblioteks  næste Torsdagscafé vil Danmarks førende ekspert, Andreas Krog, stille skarpt på indkøbet af nye kampfly og give en indføring i kampflykandidaterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør også om flyenes opgaver i fremtiden, det politiske spil, lobbyismen, erhvervsinteresserne, F-16 indkøbet i 1970′erne og de mange andre ting, som Danmarks suverænt største våbenindkøb indbefatter, skriver Sønderborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Foredraget krydres med billeder, videoer og anekdoter fra Andreas Krogs mange besøg på flyfabrikker, flyvestationer og airshows.

Andreas Krog er journalist og har fulgt indkøbet siden 2008. Han driver i dag onlinemediet nytkampfly.dk og optræder jævnligt som ekspert

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...