Tour de France-ledelsen besøgte målområdet i Sønderborg

17. maj 2021 Tour de France

Mandag eftermiddag var der besøg fra Tour De France-ledelsen, der sammen med borgmesteren og andre fra Sønderborg Kommune samt Alex Pedersen kiggede på målområdet på Augustenborg Landevej og også på Humlehøj-hallerne, der skal fungere som pressecenter den 3. juli næste år.

“Den målområde-ansvarlige fra Tour de France-ledelsen skal se området her på Augustenborg Landevej og så skal han hjem og lave en teknisk rapport, som viser, hvor de forskellige ting skal placeres”, siger Bente Blenstrup, som er forvaltningens Tour-ansvarlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alex Pedersen fortæller til SønderborgNYT, at det område, som Touren kalder ‘målområdet’, strækker sig fra Dybbøl Banke til målstregen på Augustenborg Landevej.

“Der skal laves en nøje beskrivelse af ruten fra Dybbøl Banke, hvor rytterne kommer kørende med 70 kilometer i timen og skal ind gennem byen. Beskrivelsen skal vise, hvor der er høje kansten, som skal have en anden farve og hvor der er ting, som skal skærmes af”, siger Alex Pedersen, som har været med til at lave Tour-ruten gennem Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen siger til SønderborgNYT, at det er godt lige at få snakket nogle detaljer på plads, så forvaltningen og Tour-ledelsen trækker i sammen retning.

“Og så er det da dejligt at kunne fortælle, at Tour de France er på vej til Sønderborg”.

SønderborgNYT talte også med transportministeren, der også følger med i forberedelserne til Tour de France i Danmark.

“Det bliver rigtigt stort og fantastisk og jeg tror, at alle danskere bliver stolte over og glade for, at Tour de France bliver kørt på danske veje”, siger transportminister Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...