Tour de Ringridning med stort optog og dyst i galgerne

28. april 2022 Tour de France

I Sønderborg Kommune har man parret to af de største begivenheder i år: Tour de France og nationalsporten ringridning. Resultatet er Tour de Ringridning, der er ringridning på cykel med et gult tema, og de kommende uger gennemføres eventen for knap 4.000 personer i Sønderborg Kommune.

Tour de Ringridning finder sted på den enkelte skole, dagtilbud, plejecentre og de andre steder fra nu og til sommerferien. I alt deltager 35 skoler, dagtilbud, plejecentre, ungdomsuddannelser samt væresteder inden for handicap-og psykiatri, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag den 5. maj indtager Tour de Ringridning Sønderborg midtby. På Ringriderpladsen vil over 500 skolelever fra 6. til 9. klasse fra syv forskellige skoler dyste i galgerne om at spidde ringen.

I den forbindelse er der cykelringrideroptog gennem Sønderborgs bymidte. Optoget sker i tidsrummet mellem klokken 10.30 og 11.30, hvor alle er velkomne til at komme og heppe på de unge ryttere.

Optoget følger denne rute: Ringridervej – Kongevej – Holger Drachmanns Gade – Jernbanegade – Kastanie Allé – Østergade – Lille Rådhusgade – Kastanie Allé – Voldgade – Kongevej – Ringridervej

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en frokost er der ringriderturnering på Ringriderpladsen fra klokken 12.00 til 14.00.

Ringriderne kommer fra:

14 skoler med 2.036 deltagere.

12 dagtilbud med 613 deltagere.

5 plejecentre med 355 deltagere.

2 ungdomsuddannelser med 325 deltagere.

2 væresteder psykiatri og handicap med 70 deltagere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...