Tour-optakt: Nu kan du spurte over målstregen på Augustenborg Landevej

13. august 2021 Tour de France

Nu kan du selv finde din indre Tour de France rytter frem og spurte over målstregen på Augustenborg Landevej, som de professionelle cykelryttere vil gøre det næste år den den 3. juli.

”Med vores fysiske markering af, hvor målstregen bliver på Tour de France ruten i 2022, så kan sønderborgerne helt præcist se, hvor etapen slutter. Det er et lille step på vejen i at bygge op til den fantastiske folkefest næste år, hvor vi som grøn målby, der ligger i grænselandet med en unik natur, historie og seværdigheder, kommer på Verdenskortet”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og vi beviste onsdag med PostNord Danmark Rundt forleden, at vi er og bliver klar til verdens største cykelløb, for det blev netop den gode generalprøve, vi havde håbet på som forberedelse til Tour de France-etapen”, tilføjer han.

For dem, der gerne vil træde til over målstregen, så får de mulighed for at tilpasse spurten, fordi der også er sat markeringer op 100 meter før selve målet.

Af trafikmæssige årsager bliver målstregen kun sat op på cykelstien.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...