Træd Til: Rytterne skiftede slanger og trådte pedaler

Arkivfoto
Arkivfoto
7. september 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Omkring 350 cykleglade sønderborgenserne brug

te deres søndag på at cykle omkring på det skønne Als, mens de samtidig støttede Kræftens Bekæmpelse.

Det var Charlotte Riis Engelbrecht, der på vegne af Byrådet ønskede rytterne en god tur.

Cyklearrangementet, der bød på ruter med flere forskellige distancer, var lavet i samarbejde mellem Træd Til og CykleMotion Sønderborg – og turen havde også indbygget adskillige mindre kurser i slangeskift – en mulighed virkeligt mange cyklister benyttede sig af på ude på ruten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Takket være lørdagens regn. der  havde gjort, at masser af små, spidse flintsten vendte spidsen opad – og de plantede sig selvfølgelig i rytternes dæk – var der punktering efter punktering.

Heldigvis er det en ting, som de fleste motionister kender til og udfordringen blev taget i stiv arm – og heldigvis havde cykleklubben lånt biler fra Kontor Syd, så der kunne tilbydes hjælp fra servicefolk.

 

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...