Trafik: Endnu en omlægning i Sønderborg midtby

1. november 2013 Uncategorized

Efter fire ugers erfaringer med trafikken i Sønderborg midtby har kommunens trafikafdeling vurderet resultaterne. Der er enighed om, at trafikken ind i midtbyen afvikles rigtig godt og tilfredsstillende.

Nu skal det være lovligt igen at køre ud af byen via Løngang, som lovbryderen til højre i billedet gør.

Nu skal det være lovligt igen at køre ud af byen via Løngang, som lovbryderen til højre i billedet gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erfaringerne viser til gengæld, at der er brug for nu at prøve med mindre midlertidige justeringer, som skal forebygge, at bilisterne holder i kø, når de skal ud af Sønderborg midtby, især via Kongevej. Også trafikken til havneområdet bliver nu reguleret. De nye justeringer sker i uge 46, når vejarbejdet på Løngang er afsluttet.

For at mindske kø-kørsel på Kongevej åbnes Løngang for kørsel i begge retninger. Lastbiler og busser må fortsat køre ind i byen via Løngang, men skal benytte andre veje ud af byen. Busserne, som skal til Jylland, skal fortsætte med at køre ud af byen via Herman Bangs Gade og Kongevej. Og lastbiler får kørselsforbud på den ensrettede del af Kongevej for at teste, hvordan det vil bidrage til mindre kø-kørsel. Desuden bliver venstresvingsforbuddene i krydset Holger Drachmanns Gade – Kongevej ophævet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen vil løbende følge trafikudviklingen og tilpasse rammerne, så trafikken afvikles bedst muligt for trafikanterne, og erfaringerne fra de midlertidige trafikomlægninger skal bruges til at udarbejde udkast til en permanent trafikplan for Sønderborgs midtby.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...