Trafikuheld i Augustenborg var et solo-uheld

17. marts 2021 112

Politiet har skrevet en rapport om det trafikuheld, der tirsdag eftermiddag skete i rundkørslen ved Netto i Augustenborg.

“Personbilen blev først af en ældre mand og umiddelbart inden han når frem til rundkørslen sætter hans fod sig fast mellem bremser og speeder, så han ikke kunne bremse ned. Derfor landede han i autoværnet”, siger Thomas Berg.

Da Brand og Rednings indsatsleder kom til stedet, holdt der også en bus – men den var ikke – som indsatslederen ellers formodede og sagde til SønderborgNYT – involveret i uheldet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var ingen alvorlige personskader, men bilisten og en passagerer, der begge er fra Sønderborg, blev kørt til tjek på sygehuset.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...