Tre butikstyve i Bilka

29. oktober 2015 112

En pige på bare tolv år blev onsdag eftermiddag snuppet af butiksdetektiven i Bilka. Pigen havde stjålet hudplejeprodukter for knap 300 kroner. Personalet ringede til politiet.Politibil set fra førersiden tætter på

Artiklen fortsætter under annoncen

“Imens politiet var i gang med at få styr på forholdene fik butiksdetektiven fat i endnu en tyv. Denne gang var der tale om en 52-årig kvinde, der havde været inde i prøverummet, hvor hun skiftede fra sine egne sko til et par nye Nike. Kvinden prøvede at forlade Bilka i de nye sko”, siger vicepolitikommisær Peter Baum til SønderborgNYT.

Lige uden for butikken fik detektiven fat i kvinden og kunne sætte hende foran betjentene, der alligevel var på stedet.

En Bilka-tur mere

Artiklen fortsætter under annoncen

Et par timer senere var den så gal igen. En 19-årig mand fra Vallensbæk Strand var gået ind i Bilka med en såkaldt ”russerpose” . I posen lagde han forskelligt tøj og parfume til en samlet værdi af 1.885 kr.

Den 12-årige butikstyv bliver nu en sag for de sociale myndigheder, og de to voksne butikstyve kan se frem til hver en bøde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...