Trekløver løb med 1. præmien i kagekonkurrencen

12. maj 2013 Uncategorized

Trekløveret Jannie Lykke Nielsen, Susanne Jørgensen og Camilla Karsten kan nu fortælle alle og enhver, de er nogle af de bedste til at lave kage. Og det kan de bevise med den pokal, der bevidner deres førsteplads i kagekonkurrencen ved Byfesten i Sønderborg, hvor der søndag blev linet kager og brød op.

Louise Bladt fra Augustenborg fik en flot 2. plads. Trekløveret, der sikrede sig 1. pladsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerne var ikke det mindste i tvivl om deres afgørelse, siger Alex Gustavsson, der er ejer af Guldbageren i Sønderborg og selv indehaver af adskillige priser og førstepræmier. Sammen med formanden for Byfesten, Marion Lippert, smagte han på alt det bagværk, der var sat på bordet og så gav de ellers karakterer.

– Et brød skulle lige have haft en anelse mere salt og otte-ti minutter mere i ovnen, men hvor meget skal det trække fra, siger Guldbager-chefen, der havde sine bryderier med at placere 2. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærke og Mie Petersen blev kåret som nummer tre af Alex Gustavsson.

 

Se billeder fra kagekonkurrencen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549329071784328.1073741847.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...