Trekløver løb med 1. præmien i kagekonkurrencen

12. maj 2013 Uncategorized

Trekløveret Jannie Lykke Nielsen, Susanne Jørgensen og Camilla Karsten kan nu fortælle alle og enhver, de er nogle af de bedste til at lave kage. Og det kan de bevise med den pokal, der bevidner deres førsteplads i kagekonkurrencen ved Byfesten i Sønderborg, hvor der søndag blev linet kager og brød op.

Louise Bladt fra Augustenborg fik en flot 2. plads. Trekløveret, der sikrede sig 1. pladsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerne var ikke det mindste i tvivl om deres afgørelse, siger Alex Gustavsson, der er ejer af Guldbageren i Sønderborg og selv indehaver af adskillige priser og førstepræmier. Sammen med formanden for Byfesten, Marion Lippert, smagte han på alt det bagværk, der var sat på bordet og så gav de ellers karakterer.

– Et brød skulle lige have haft en anelse mere salt og otte-ti minutter mere i ovnen, men hvor meget skal det trække fra, siger Guldbager-chefen, der havde sine bryderier med at placere 2. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærke og Mie Petersen blev kåret som nummer tre af Alex Gustavsson.

 

Se billeder fra kagekonkurrencen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549329071784328.1073741847.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>