Trekløver løb med 1. præmien i kagekonkurrencen

12. maj 2013 Uncategorized

Trekløveret Jannie Lykke Nielsen, Susanne Jørgensen og Camilla Karsten kan nu fortælle alle og enhver, de er nogle af de bedste til at lave kage. Og det kan de bevise med den pokal, der bevidner deres førsteplads i kagekonkurrencen ved Byfesten i Sønderborg, hvor der søndag blev linet kager og brød op.

Louise Bladt fra Augustenborg fik en flot 2. plads. Trekløveret, der sikrede sig 1. pladsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerne var ikke det mindste i tvivl om deres afgørelse, siger Alex Gustavsson, der er ejer af Guldbageren i Sønderborg og selv indehaver af adskillige priser og førstepræmier. Sammen med formanden for Byfesten, Marion Lippert, smagte han på alt det bagværk, der var sat på bordet og så gav de ellers karakterer.

– Et brød skulle lige have haft en anelse mere salt og otte-ti minutter mere i ovnen, men hvor meget skal det trække fra, siger Guldbager-chefen, der havde sine bryderier med at placere 2. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærke og Mie Petersen blev kåret som nummer tre af Alex Gustavsson.

 

Se billeder fra kagekonkurrencen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549329071784328.1073741847.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...