Trekløver løb med 1. præmien i kagekonkurrencen

12. maj 2013 Uncategorized

Trekløveret Jannie Lykke Nielsen, Susanne Jørgensen og Camilla Karsten kan nu fortælle alle og enhver, de er nogle af de bedste til at lave kage. Og det kan de bevise med den pokal, der bevidner deres førsteplads i kagekonkurrencen ved Byfesten i Sønderborg, hvor der søndag blev linet kager og brød op.

Louise Bladt fra Augustenborg fik en flot 2. plads. Trekløveret, der sikrede sig 1. pladsen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerne var ikke det mindste i tvivl om deres afgørelse, siger Alex Gustavsson, der er ejer af Guldbageren i Sønderborg og selv indehaver af adskillige priser og førstepræmier. Sammen med formanden for Byfesten, Marion Lippert, smagte han på alt det bagværk, der var sat på bordet og så gav de ellers karakterer.

– Et brød skulle lige have haft en anelse mere salt og otte-ti minutter mere i ovnen, men hvor meget skal det trække fra, siger Guldbager-chefen, der havde sine bryderier med at placere 2. pladsen.

Lærke og Mie Petersen blev kåret som nummer tre af Alex Gustavsson.

 

Se billeder fra kagekonkurrencen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549329071784328.1073741847.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...