Trods en tom Mølleparken sender Kultur i Syd støttekroner til foreninger

4. maj 2020 Sønderborg

2020 bliver for alle et anderledes år, end vi har prøvet før. Mølleparken kommer ikke til at summe af liv og glade mennesker denne sommer og publikum må vente på musikken til 2021.

Kulturlivet bliver økonomisk hårdt ramt af Coronakrisen, og det er ikke alene arrangører og musikere, der kan mærke det.

Alle leverandører får et hårdt år, fordi lydanlæg, toiletter, hegn med mere ikke kommer ud at rulle til sommerens festivaler og koncerter.

Og lokalt rammer det de mange foreninger, som normalt yder en stor indsats for at tjene penge til klubkassen, så områdets foreningsliv kan blomstre med gode aktiviteter. I år har vi desværre ikke brug for deres hjælp, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom Kultur i Syd også kan mærke krisens økonomiske alvor, har bestyrelsen besluttet, at de foreninger, der var aktive i Mølleparken i 2019, og som forhåbentlig er klar igen i 2021, skal have et ekstraordinært tilskud, så klublivet ikke bliver ramt.

Vi vil gerne honorere de foreninger, der står klar, når vi kalder i Sønderborg, og vi glæder os til, at vi igen skal mødes om musikken.

De får penge:

Borgerforeningen Sønderborg

Broager Badminton Klub

De Kreatives Støtteforening

Egen UI

HFS: Håndbold Fællesskabet Sønderborg

Julemærkehjemmet

Kværs Idrætsfriskole

Lions Sønderborg

Sønderborg Gardens Støttekreds

Sønderborg Fremad/Sønderborg Bowling Klub

Ulkebøl Badminton Klub

Ulkebøl Fodbold Klub

Ulkebøl Spejderne

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...