TrygFonden har delt penge ud

4. januar 2021 Nordborg
Lænken får penge til kursus
Lænken får penge til kursus

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har netop doneret penge til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Der er fordelt 5.057.935 kroner målrettet indsatser i Syd- og Sønderjylland, skriver TrygFonden.

Støtte til bedre sikkerhed

TrygFonden arbejder for at forebygge ulykker tæt på danskernes hverdag. Fokus er på ulykker på, i og ved vand, i trafikken og i forhold til brand. For at øge sikkerheden, hvor mennesker og vand mødes, har følgende lokale ansøgere modtaget støtte til indkøb af sikkerhedsudstyr:

Artiklen fortsætter under annoncen

Dykkerklubben Poseidon-Als på Nordals, 13.000 kr.

KFUM-spejderne Nydam Distrikt, 15.647 kr.

Gråsten Ro- og Kajakklub, 21.000 kr.

Penge skal styrke trivslen

Med trivsel som omdrejningspunkt ønsker TrygFonden at hjælpe flere til at realisere deres potentialer og give alle en plads i et positivt fællesskab. Derfor er der givet penge til blandt andre Sønderborg Lænken, der laver et “Kursus om vrede og frustration”.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...