TrygFonden har delt penge ud

4. januar 2021 Nordborg
Lænken får penge til kursus
Lænken får penge til kursus

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har netop doneret penge til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Der er fordelt 5.057.935 kroner målrettet indsatser i Syd- og Sønderjylland, skriver TrygFonden.

Støtte til bedre sikkerhed

TrygFonden arbejder for at forebygge ulykker tæt på danskernes hverdag. Fokus er på ulykker på, i og ved vand, i trafikken og i forhold til brand. For at øge sikkerheden, hvor mennesker og vand mødes, har følgende lokale ansøgere modtaget støtte til indkøb af sikkerhedsudstyr:

Artiklen fortsætter under annoncen

Dykkerklubben Poseidon-Als på Nordals, 13.000 kr.

KFUM-spejderne Nydam Distrikt, 15.647 kr.

Gråsten Ro- og Kajakklub, 21.000 kr.

Penge skal styrke trivslen

Med trivsel som omdrejningspunkt ønsker TrygFonden at hjælpe flere til at realisere deres potentialer og give alle en plads i et positivt fællesskab. Derfor er der givet penge til blandt andre Sønderborg Lænken, der laver et “Kursus om vrede og frustration”.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...