TV: Skoleelever er udnævnt til Gendarmsti-ambassadører

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
14. juni 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

16 elever fra Ahlmann-skolens 5. klasses specialklasse har i løbet af 10 torsdage gået Gendarmstien. Undervejs har eleverne blandt andet arbejdet med projektet ’99 arter du skal kende før du bliver voksen. Og det blev bemærket af Destination Sønderjylland, som mødtes med de vandreglade elever i Historiecenter Dybbøl Banke og SønderborgNYT TV var med.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når I fortæller andre om Jeres oplevelser på turen, så er I ambassadører for Gendarmstien, som også bruges af mange turister”, sagde Gerda Bouma fra Destination Sønderjylland.

”Gendarmstien er lang, men i klippede den over i mindre bidder og så blev turen mere overskuelig og vi vil gerne give jer hver et diplom for jeres indsats og I får også hver et Gendarmstimærke.

Lærer Hanne Larsen fortalte, at eleverne bruger torsdage på at være ude og turene på Gendarmstien blev i sidste ende en succesoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reporter: Ole Kæhler
Foto og lyd: Alexander N. Sepstrup
Producer: Michael Kjær
Copyright 2024 © SønderborgNYT

Se flere web-tv-indslag fra Sønderborg her på SønderborgNYT TV.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...