Tværpolitisk møde om AlsFynBroen er aflyst

20. juni 2019 Politik

Det opfølgende tværpolitiske møde om AlsFynBroen i dag, torsdag, på Sønderborgs bibliotek er aflyst, skriver mødets initiativtager, Nils Sjøberg fra Radikale Venstre.

Tilmeldingsfristen er overskredet og ingen andre partier end Radikale Venstre har tilmeldt sig mødet.

Jeg vil derfor formode, at Ellen Trane Nørby fra Venstre, som tog det symbolske spadestik til AlsFynBroen umiddelbart før valget og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet, som har markeret sig som stærk tilhænger af AlsFynBroen nu tager aktion, så vi kan få sat gang i den helt afgørende VVM-undersøgelse, som skal vedtages og gennemføres, før byggeriet kan begynde.

Artiklen fortsætter under annoncen

De lokale repræsentanter fra Enhedslisten, Alternativet, Nye Borgerlige, Konservative Folkeparti og Radikale Venstre viste sig positive overfor en forundersøgelse ved det seneste tværpolitiske møde om AlsFynBroen i maj måned.

Der har desuden været holdt et tværpolitisk møde om AlsFynBroen den 10. april, hvor S, V og DF var forhindret i at deltage.

De deltog heller ikke ved det 2. og 3. møde.

Jeg vil selv følge med i arbejdet med AlsFynBroen med stor interesse.

AlsFynBroens Støttegruppe på Facebook giver samtidig borgerne mulighed for at skrive spørgsmål og komme med kommentarer i forbindelse AlsFynBroen og det politiske arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er for mig at se afgørende, at der bliver taget initiativ til VVM-undersøgelsen nu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...