Tysk turist omkommet under skattejagt

23. oktober 2013 Uncategorized
Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

En 40-årig tysk turist er omkommet, efter at han sent tirsdag eftermiddag fik problemer, da han var ude at svømme ved Kegnæs syd for Als, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden ville svømme ud til en bøje i forbindelse med en skattejagt, men fik undervejs problemer. Det fik hans 44-årige kammerat til at svømme ud for at hjælpe ham, mens andre på stranden slog alarm.

Søværnets Operative Kommando rekvirerede en redningshelikopter og sendte også skibe til området.

Det lykkedes for helikopteren at finde den 44-årige, mens der ikke var spor af hans yngre kammerat. Helikopteren fløj derfor den bjærgede mand til Odense Universitetshospital, hvorefter den vendte tilbage og genoptog eftersøgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En times tid efter, at den første svømmer var fundet, blev den 40-årige fundet livløs i vandet. Han blev i bevidstløs tilstand fløjet til Odense Universitetshospital, hvor lægerne tirsdag aften erklærede ham for død.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...