Tysk turist omkommet under skattejagt

23. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

En 40-årig tysk turist er omkommet, efter at han sent tirsdag eftermiddag fik problemer, da han var ude at svømme ved Kegnæs syd for Als, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden ville svømme ud til en bøje i forbindelse med en skattejagt, men fik undervejs problemer. Det fik hans 44-årige kammerat til at svømme ud for at hjælpe ham, mens andre på stranden slog alarm.

Søværnets Operative Kommando rekvirerede en redningshelikopter og sendte også skibe til området.

Det lykkedes for helikopteren at finde den 44-årige, mens der ikke var spor af hans yngre kammerat. Helikopteren fløj derfor den bjærgede mand til Odense Universitetshospital, hvorefter den vendte tilbage og genoptog eftersøgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En times tid efter, at den første svømmer var fundet, blev den 40-årige fundet livløs i vandet. Han blev i bevidstløs tilstand fløjet til Odense Universitetshospital, hvor lægerne tirsdag aften erklærede ham for død.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...