Tysk turist omkommet under skattejagt

23. oktober 2013 Uncategorized
Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

Helikopter fik to turister op fra vandet ved Kegnæs.

En 40-årig tysk turist er omkommet, efter at han sent tirsdag eftermiddag fik problemer, da han var ude at svømme ved Kegnæs syd for Als, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden ville svømme ud til en bøje i forbindelse med en skattejagt, men fik undervejs problemer. Det fik hans 44-årige kammerat til at svømme ud for at hjælpe ham, mens andre på stranden slog alarm.

Søværnets Operative Kommando rekvirerede en redningshelikopter og sendte også skibe til området.

Det lykkedes for helikopteren at finde den 44-årige, mens der ikke var spor af hans yngre kammerat. Helikopteren fløj derfor den bjærgede mand til Odense Universitetshospital, hvorefter den vendte tilbage og genoptog eftersøgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En times tid efter, at den første svømmer var fundet, blev den 40-årige fundet livløs i vandet. Han blev i bevidstløs tilstand fløjet til Odense Universitetshospital, hvor lægerne tirsdag aften erklærede ham for død.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...