Tyvene går stadig efter de ældres boliger

3. marts 2016 112

Der er igen begået hos ældre borgere i Sønderborg.Politibil set bagfra

Natten til torsdag 02:45 blev der begået indbrud i en ældrebolig på Dambo i Sønderborg.

En terrassedør blev brudt op og tyven har været inde i lejligheden hos en 93-årig kvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyven stjal 2.000 kr. i kontanter og diverse smykker fra kvinden.

Endnu et

Da en 79-årig kvinde gik i seng i sin lejlighed i Løngang kl. 23, så alt fint ud. Da hun vågnede kl. 03:15 i nat var det til en gennemrodet lejlighed.

“En tyv havde knust en rude i en terrassedør og havde været rundt i hele lejligheden for at rode efter ting at stjæle. Der blev stjålet et 50” Sharp fladskærms-tv, guld og sølvsmykker, 2.400 kr. i kontanter og en mobiltelefon”, siger Svend Erik Lassen fra politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Tandsbjerg

På Tandsbjerg gik det ud over en 73-årig mand. Her havde tyve brudt en terrassedør op og været rundt i hele lejligheden. Der blev stjålet 1.700 kr. og et dankort.

Har du oplysninger der kan lede politiet på sporet af gerningsmanden til et eller flere af indbruddene, så bedes du kontakte Sønderborg Politi på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...