Tyvene har taget hul på højsæsonen

9. december 2013 Uncategorized

Tyvene har taget hul på deres højsæson for indbrud – det kan man konkludere efter en weekend med travlhed hos politiet.

Hos en gynækolog på Kongevej blev der stjålet penge fra en pengekasse der indeholdt 1000 kr. og fra en villa på Østertoften blev der stjålet en mørkerødt smykkeskrin med diverse damesmykker og derudover også 580 euro.

Politiet skal have en snak med nogle bekendte.

Forhåbentlig har beboerne i en villa på Vissinggade i Sønderborg gemt ønskesedlerne, så de kan tage endnu en runde i butikkerne – i hvert fald blev der her stjålet et større antal klargjorte julegaver, oplyser Radio Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Vestervang forsøgte tre tyve at komme ind, men da alarmen gik tog de benene på nakken. Overvågningsbilleder viser, at det er tre unge mænd og politiet har stillet kikkerten ind på nogle kendinge.

Ved en anden villa på Dybbølbjerg lykkedes det slet ikke for tyven at bryde vinduet op og derfor måtte han gå med uforrettet sag.

Hos Café Friends i Nordborg blev der brudt ind og stjålet en pengeskuffe med ca. 600 kr. i vekselpenge. En vidne råbte manden an og derfor smed han det hele fra sig og stak af. Også han blev fanget på overvågningsbilleder, der måske kan gavne politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Mejerivej i Nybøl blev der stjålet en metalgrå Brenderup trailer. Den har registreringsnummer NE 83 44.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...