Tyvene har taget hul på højsæsonen

9. december 2013 Uncategorized

Tyvene har taget hul på deres højsæson for indbrud – det kan man konkludere efter en weekend med travlhed hos politiet.

Hos en gynækolog på Kongevej blev der stjålet penge fra en pengekasse der indeholdt 1000 kr. og fra en villa på Østertoften blev der stjålet en mørkerødt smykkeskrin med diverse damesmykker og derudover også 580 euro.

Politiet skal have en snak med nogle bekendte.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Forhåbentlig har beboerne i en villa på Vissinggade i Sønderborg gemt ønskesedlerne, så de kan tage endnu en runde i butikkerne – i hvert fald blev der her stjålet et større antal klargjorte julegaver, oplyser Radio Als.

På Vestervang forsøgte tre tyve at komme ind, men da alarmen gik tog de benene på nakken. Overvågningsbilleder viser, at det er tre unge mænd og politiet har stillet kikkerten ind på nogle kendinge.

Ved en anden villa på Dybbølbjerg lykkedes det slet ikke for tyven at bryde vinduet op og derfor måtte han gå med uforrettet sag.

Hos Café Friends i Nordborg blev der brudt ind og stjålet en pengeskuffe med ca. 600 kr. i vekselpenge. En vidne råbte manden an og derfor smed han det hele fra sig og stak af. Også han blev fanget på overvågningsbilleder, der måske kan gavne politiet.

På Mejerivej i Nybøl blev der stjålet en metalgrå Brenderup trailer. Den har registreringsnummer NE 83 44.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk