Udgifter til udsatte børn og unge eksploderer

30. maj 2013 Uncategorized

Udgifterne til udsatte børn og unge er nærmest eksploderet i fem ud af de otte Syd- og Sønderjyske kommuner.

I alle kommunerne er antallet af underretninger om børn og unge, der vantrives steget, men kun i Varde, Vejen og Sønderborg er udgifter ikke fulgt med op.

I Haderslev overskred man sidste år budgettet med 25 millioner kroner, i Esbjerg med 31 millioner, og i Aabenraa med 13 millioner kroner.


I både Varde og Vejen satte man for flere år siden ind med en forebyggende indsats på området, og i Sønderborg beholder man nu flere udsatte unge i kommunen i stedet for at anbringe dem andre steder, fortæller formanden for Børne- og Ungeudvalget i Sønderborg Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi var tvunget til at gøre noget, og vi både tror og kan se på de unge mennesker, at vi laver nogle bedre løsninger nu, end vi gjorde før, siger Tage Petersen til dr.syd.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...