Udgifter til udsatte børn og unge eksploderer

30. maj 2013 Uncategorized

Udgifterne til udsatte børn og unge er nærmest eksploderet i fem ud af de otte Syd- og Sønderjyske kommuner.

I alle kommunerne er antallet af underretninger om børn og unge, der vantrives steget, men kun i Varde, Vejen og Sønderborg er udgifter ikke fulgt med op.

I Haderslev overskred man sidste år budgettet med 25 millioner kroner, i Esbjerg med 31 millioner, og i Aabenraa med 13 millioner kroner.


I både Varde og Vejen satte man for flere år siden ind med en forebyggende indsats på området, og i Sønderborg beholder man nu flere udsatte unge i kommunen i stedet for at anbringe dem andre steder, fortæller formanden for Børne- og Ungeudvalget i Sønderborg Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi var tvunget til at gøre noget, og vi både tror og kan se på de unge mennesker, at vi laver nogle bedre løsninger nu, end vi gjorde før, siger Tage Petersen til dr.syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...