Udsigt til færre busruter og færre afgange

21. september 2022 Politik

Sønderborg Kommune har hidtil betalt 53 millioner kroner til busdriften og nu er der udsigt til en ekstraregning på 14 millioner kroner på grund af de stigende energipriser.

“Prisstigningen træder i kraft fra årsskiftet og den kan vi ikke dække ved at sætte prisen på busbilletter op, fordi den ligger fast”, sagde borgmester Erik Lauritzen på et møde tirsdag, hvor han gjorde rede for kommunens økonomi.

“Det kan betyde, at vi kommer til at skære nogle busruter væk og vi kommer nok også til at se på antallet af busafgange”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange mener, det er et glimrende sted at spare, fordi kun få benytter busserne. Men det mener borgmesteren ikke.

“Her hos os vil vi jo gerne have, at folk også bor i de mindre byer og der er mennesker, som er afhængige af busserne, når de skal til og fra skole eller jobbet”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...