Udvidelse af A8 ser transportministeren som en del af Als-Fynbroen

13. maj 2020 Politik

Tirsdag bragte SønderborgNYT en skrivelse fra transportminister Benny Engelbrecht og den handlede om udvidelsen af A8 ved Alssundbroen. Transportministeren skrev, at udvidelsen skulle tænkes ind i en langsigtet, grøn omstilling, mens Sønderborg Kommune gerne vil have fremskyndet udvidelsen.

Venstres Ellen Trane Nørby sagde tirsdag til SønderborgNYT, at Benny Engelbrecht kender Sønderborg og ved, at der er massiv trafik til og fra Als via Alssundbroen.

Nu er der nyt fra ministeren, der ser en udvidelse af A8 som en del af Als-Fynbroen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg har gjort det helt rigtige ved at presse på, de har gjort det før, og nu gør det det igen. Regeringen erkender også, at anlægsinvesteringer er en god mulighed for at understøtte økonomien. Jeg kender projekterne i Sønderborg, og jeg ser først og fremmest det som i et lidt større perspektiv med en fast forbindelse mellem Als og Fyn”, siger transportminister Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

”Den firesporede vej fra Alssundbroen ser jeg også som en del af Als-Fyn bro-projektet, og det vil kræve tid til politisk behandling, VVM-undersøgelse og så videre. Men det er meget positivt, at Sønderborg Kommune vil være med til at finansiere planlægningsarbejdet og vil bevilge jord til projektet”, siger ministeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Udvidelsen af A8 sat på venteliste

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...