Ujævn landingsbane skyld i flyuheld

5. februar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Havarikommissionen har nu afsluttet sine undersøgelser af et flyuheld den 15. september 2013 som skete på flypladsen Pøl, som ligger i nærheden af Nordborg.

KILDE/FOTO: Havarikommissionen

Under landingen ramte næsehjulet en fordybning i banen og dermed fik næsehjulet kontakt med baneoverfladen og flyet havarerede, dog uden alvorlige personskader. Flyet blev fløjet af en 44 årig pilot der lettede fra Lindtorp og satte kursen mod Nordborg, hvor flyet havarerede under landingen på den ujævne græsbane.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Havarikommissionens rapport, der netop et blevet offentliggjort, konkluderes det at flyets næsehjul ramte en fordybning i banen, hvorefter næsehjulsbenet fik fat i underlaget og blev bøjet bagud. Flyet fortsatte fremad på hovedhjulene og næsehjulsbenet og lavede en ca. 6 meter lang fure i græsunderlaget og da propellen fik fat i underlaget tippede flyet.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...