Ulkebøl Salonorkester indtager Sønderborghus

22. februar 2014 Frivillige

I år fylder Sønderborghus 100 år og det fejres blandt andet med et nostalgisk tilbagekik til de gode gamle dage.

Og derfor tilbyder der musik, dans og kaffe.
Musikken spilles af ”Ulkebøl Salonorkester” under ledelse af Johan Korsfeldt og de vil underholde med sang og musik fra den

Ulkebøl Salonorkester giver et lydglimt fra de gode, gamle dage.

Ulkebøl Salonorkester giver et lydglimt fra de gode, gamle dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

gyldne tid, hvor borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre, som spillede den klassiske underholdningsmusik.

Det bliver en koncert med wienermusik og musik af alle de kendte danske komponister, der blev spillet så flittigt i radio og på Wivex i København eller Kilden i Aalborg – og på ”Sommerlyst”, Sønderborg og senere på Sommerfuglen på Hotel Sønderborghus.
Oplev en eftermiddag med Strauss, Jacob Gade, Lumbye, Fritz Kreisler, Normann Andersen og sange som ”Maggidudi”, ”Alle går rundt og forelsker sig”, ”Yes Sir, thats my baby”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Har du også lyst til at danse, spilles der op efter kaffen med engelsk vals, foxtrot, polka, quickstep, tango og måske en folkedans.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...