Ung Effekt: Giv en hånd med i stort julearrangement

2. december 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
jul

Klik på billedet og hør, hvad tankerne bag arrangementet er.

Endnu engang står organisationen Ung Effekt for julearrangementet “En Glædelig Jul i Sønderborg”. De ønsker at invitere 250 af de borgere, der kæmper med ekstra hårde udfordringer i hverdagen og den 20. december 2014 bliver de  forkælet og sat i centrum – blot for en enkel aften. Håbet er,  at denne aften kan give glæde og ekstra energi til den kommende tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ønsket er, at give disse borgere, hvor der er mange børn imellem, en eventyrlig og bekymringsfri decemberaften, med god mad, lækre desserter, lege, underholdning og samvær med andre borgere i samme situation”, siger Monika, der er en af ildsjælene bag Ung Effekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste år havde jeg arrangementet på sygeplejeskolen i Sønderborg og havde plads til omkring 100 personer + frivillige. I år gør jeg det en god del større, mere fokus på det eventyrlige og overraskelsernes magi. I år holdes ‘En Glædelig Jul i Sønderborg’ i SFS-hallen, som er fantastiske til at samarbejde med os”, siger ildsjælen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Giv en hånd med

Der mangler frivillige ugen op til arrangementet, på dagen og dagen efter.

Monika er initivtager til julearrangementet. Foto: Ole Kæhler

Monika er idékvinden bag julearrangementet. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er nu en 10-12 stykker og skulle gerne op på 50 personer. Det er hårdt arbejde, men også det hele værd”, siger Monika. Du kan tilmelde dig via mail: [email protected] eller på Facebook.
På Facebooksiden: En Glædelig Jul i Sønderborg kan du læse mere om indsamlingen hos Blæksprutterne.
20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...