Ung Effekt: Giv en hånd med i stort julearrangement

2. december 2014 Frivillige
jul

Klik på billedet og hør, hvad tankerne bag arrangementet er.

Endnu engang står organisationen Ung Effekt for julearrangementet “En Glædelig Jul i Sønderborg”. De ønsker at invitere 250 af de borgere, der kæmper med ekstra hårde udfordringer i hverdagen og den 20. december 2014 bliver de  forkælet og sat i centrum – blot for en enkel aften. Håbet er,  at denne aften kan give glæde og ekstra energi til den kommende tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ønsket er, at give disse borgere, hvor der er mange børn imellem, en eventyrlig og bekymringsfri decemberaften, med god mad, lækre desserter, lege, underholdning og samvær med andre borgere i samme situation”, siger Monika, der er en af ildsjælene bag Ung Effekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste år havde jeg arrangementet på sygeplejeskolen i Sønderborg og havde plads til omkring 100 personer + frivillige. I år gør jeg det en god del større, mere fokus på det eventyrlige og overraskelsernes magi. I år holdes ‘En Glædelig Jul i Sønderborg’ i SFS-hallen, som er fantastiske til at samarbejde med os”, siger ildsjælen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Giv en hånd med

Der mangler frivillige ugen op til arrangementet, på dagen og dagen efter.

Monika er initivtager til julearrangementet. Foto: Ole Kæhler

Monika er idékvinden bag julearrangementet. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er nu en 10-12 stykker og skulle gerne op på 50 personer. Det er hårdt arbejde, men også det hele værd”, siger Monika. Du kan tilmelde dig via mail: ungeffekt@gmail.com eller på Facebook.
På Facebooksiden: En Glædelig Jul i Sønderborg kan du læse mere om indsamlingen hos Blæksprutterne.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...