Ung Effekt skabte masser af julehygge

20. december 2014 Frivillige

Lørdag kom tæt på 200 mennesker til julehygge i SFS-Hallen, hvor der blev disket op med en herlig julemiddag fulgt op med kaffe, kager og alt, hvad der hører julen til.

Frivillige Aase Nyegaard får forklaret sine opgaver af Monica.

Frivillige Aase Nyegaard får forklaret sine opgaver af Monica.

Et stigende antal mennesker har svært ved at få økonomien til at hænge sammen og det begyndte Ung Effekt at gøre noget ved, da de for et år siden holdt et lignende arrangement på Sygeplejeskolen. I år skulle det foregå i SFS-Hallen, hvor alle gæster kan være i samme rum.

Mange af børnene har været sammen på Ung Effekts sommerlejr på Nordals, så det blev et herligt gensyn. Og selvfølgelig nød børnene at have en hel hal, hvor de kunne løbe rundt og lege.

Travlhed hos de frivillige

Artiklen fortsætter under annoncen

Når børn holder jul, så kommer der selvfølgelig en rigtig julemand med gaver.

Når børn holder jul, så kommer der selvfølgelig en rigtig julemand med gaver.

“Det er da krævende at stå for sådan et arrangement her og der bliver brugt rigtigt mange timer”, siger Monica fra Ung Effekt. Når de mange børn kommer susende ind ad døren, så glemmes alt arbejdet og de frivillige glæder sig over, at de er med til at gøre andre glade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var godt 20 frivillige i SFS-Hallen og en af dem var viceborgmester Aase Nyegaard.

“Jeg besøgte jo arrangementet, da det blev holdt på Sygeplejeskolen og bestemte mig for, at i år ville jeg være frivillig”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNyt. Hun fortæller, at der desværre er et mindre underskud i arrangementet.

“Og det ville jo være dejligt, hvis der er et par  virksomheder, der kontakter Ung Effekt og hjælper dem til sorte tal i regnskabet”, siger Aase Nyegaard.

Blandt andet er der i år leje af SFS-Hallen på budgettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...