Ung mand sigtet og anholdt to gange for narkokørsel

28. marts 2022 112

Det blev til to sigtelser og anholdelser for narkokørsel for en 21-årig mand fra Sønderborg, som ifølge politiets narkometer var på kokain.

“Natten til mandag blev den unge mand standset af politiet, da han kørte i bil på Grundtvigs Allé tæt ved Alsgade”, siger Thomas Berg fra det lokale politi.

“Manden blev narkotestet og der var udslag på kokain, så han blev sigtet og anholdt, hvorefter der blev taget en blodprøve”.

Umiddelbart efter at han blev løsladt, så mødte politiet den unge mand igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Denne gang var han på elløbehjul på Grundtvigs Allé ved Center Øst, hvor han blev anholdt og kørt til endnu en blodprøve”, siger Thomas Berg og tilføjer, at man heller ikke må køre elløbehjul, når man er påvirket.

Resultatet af blodprøverne bliver afgørende for udfaldet på begge sager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...