Ungdomsskolen er i gang med planlægningen af Aktiv Sommerferie

19. marts 2018 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

I den senere tid er de fleste klubber og foreninger i hele kommunen blevet kontaktet af Sønderborg Ungdomsskole, som står for koordineringen af Aktiv Sommerferie, der er et tilbud til alle kommunens børn og unge fra 0.-9. klasse.

Foreningerne har mulighed for at vise, hvad de kan, og børnene har muligheden for at more sig i sommerferien og måske prøve noget nyt, skriver ungdomsskolen i en pressemeddelelse.

Derfor ligger projektet altid i de to første uger og den sidste uge af skolernes sommerferie, hvor forældrene ofte er på arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Typiske aktiviteter kan fx være sport, kunsthåndværk, gøglerskole, rideture, vandsport, naturoplevelser og meget, meget mere.

Langt de fleste af tilbuddene er gratis.

Sidst på foråret udsendes programmet for Aktiv Sommerferie til skolerne, hvori det fremgår, hvad børnene/de unge kan melde sig til. Derfor håber Sønderborg Ungdomsskole, at rigtig mange klubber og foreninger ønsker at deltage, så programmet bliver så bredt favnende som muligt, og så programmet kan gøres klart til eleverne i god tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man som klub/forening undrer sig over manglende invitation, hører Sønderborg Ungdomsskole meget gerne om det på mail til [email protected] eller på tlf. 2131 5479.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...