Ungdomsskolen er i gang med planlægningen af Aktiv Sommerferie

19. marts 2018 Uncategorized

I den senere tid er de fleste klubber og foreninger i hele kommunen blevet kontaktet af Sønderborg Ungdomsskole, som står for koordineringen af Aktiv Sommerferie, der er et tilbud til alle kommunens børn og unge fra 0.-9. klasse.

Foreningerne har mulighed for at vise, hvad de kan, og børnene har muligheden for at more sig i sommerferien og måske prøve noget nyt, skriver ungdomsskolen i en pressemeddelelse.

Derfor ligger projektet altid i de to første uger og den sidste uge af skolernes sommerferie, hvor forældrene ofte er på arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Typiske aktiviteter kan fx være sport, kunsthåndværk, gøglerskole, rideture, vandsport, naturoplevelser og meget, meget mere.

Langt de fleste af tilbuddene er gratis.

Sidst på foråret udsendes programmet for Aktiv Sommerferie til skolerne, hvori det fremgår, hvad børnene/de unge kan melde sig til. Derfor håber Sønderborg Ungdomsskole, at rigtig mange klubber og foreninger ønsker at deltage, så programmet bliver så bredt favnende som muligt, og så programmet kan gøres klart til eleverne i god tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man som klub/forening undrer sig over manglende invitation, hører Sønderborg Ungdomsskole meget gerne om det på mail til mjlu@sonderborg.dk eller på tlf. 2131 5479.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...