Ungdomsskolen får udskolingsklasser op på den store klinge

27. april 2022 Tour de France

Sønderborg Ungdomsskole sætter gang i en cykelkonkurrence, Op på den store klinge, som gør det muligt for kommunens udskolingsklasser at vinde gode pengebeløb til klassekassen i hele maj måned.

Præmierne uddeles ugentligt for flest kørte kilometer – 500 kr. – samt en ugentlig lodtræning blandt de deltagende klasser og her får vinderen også 500 kroner. Dertil er der mulighed for at vinde yderligere 500 kroner ved at filme og sammensætte en sjov video om cykling, som skal deles på Ungdomsskolens Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en nem måde at tjene penge til klassekassen og samtidig få frisk luft,” siger ungdomsskoleleder Ole Rasmussen i en pressemeddelelse.

I slutningen af maj måned udloddes desuden en hovedpræmie på 2000 kr. til klassekassen, som går til den klasse, der samlethar kørt flest kilometer samlet over hele perioden.

”Det er en nem måde at tjene penge til klassekassen og samtidig få frisk luft,” siger ungdomsskoleleder Ole Rasmussen i en pressemeddelelse.

Der er sendt invitation til alle kommunens folkeskoler, samt fri- og privatskoler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...