Ungdomsskolen reparerer badehusene i Augustenborg

7. juni 2018 Augustenborg

I det tidlige forår er der desværre udøvet hærværk mod Badehusene ved Augustenborg, Badehusene bliver brugt af mange mennesker både unge og voksne, så det var rigtig ærgerligt for de mange brugere. De var desuden også ved at trænge til noget maling generelt.

Sønderborg Ungdomsskole besluttede at samle en flok unge til at renovere badehusene, og de unge flokkedes for at være med. Så på søndag den 10. juni samles 20 unge for at renovere og male Badehusene. De unge mødes med et par medarbejdere fra Ungdomsskolen kl. 10:00, og så går arbejdet i gang frem til ca. 18:00, skriver Ungdomsskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores håb med renoveringen og hele opmærksomheden på renoveringen er, at der tages ansvar for vores fælles ting, og at alle er med til at passe godt på vores dejlige fælles omgivelser.

Ungdomsskolens lille reklamefilm for renovering af Badehusene er blevet vist mere en 11.000 gange på de sociale medier, og der er kommet rigtig mange kommentarer og tilbud om at hjælpe.

Bl.a. har den lokale bager tilbudt kage og sodavand til de unge.

Se Ungdomsskolens reklamefilm HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...