Unge i Augustenborg inviteres til ‘Badehusmøde’

23. september 2019 Augustenborg

Badehusgruppen i Augustenborg har allerede holdt ét badehusmøde, hvor der blev efterlyst input til nyt badehuse, hvilke funktioner skal det rumme, hvad mangler i dag, hvordan reduceres risikoen for hærværk med videre. Der kom 23 personer, og mange gode input og snakke.

“Dog løb vi sidste gang ind i en masse skoledimissioner, så en del unge kunne ikke komme. Derfor har vi besluttet at lave endnu et badehusmøde KUN for de unge”, siger Jeanette Myllerup fra Badehusgruppen.

“De unges input er afgørende for den videre proces, og det betyder rigtigt meget for os, at de bliver involveret og hørt – projektet er jo også med dem i tankerne”, siger Jeanette Mylleup til SønderborgNYT, der gerne vil møde Augustenborgs unge i kælderen under Augustenborg Hallerne tirsdag den 1. oktober klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Badehusgruppen har inviteret Ungdomsskolen og 7.-9. klasse på Augustenborg Skole. Andre unge er naturligvis også velkomne.

Med på mødet  

Arkitekt Kim Løndal viser og fortæller om sin første skitse.

Kommunens medarbejdere: Kristian Nordstrøm fra Projekt og Anlæg og Mette Herold fra By og Landskab.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sønderborg

Løngang: Knallert blev ramt af en bil

28. juli 2021 112

En ung, kvindelig bilist kørte tirsdag aften kort efter klokken 22 ind i en knallert. Uheldet skete i Løngang i krydset ved Brandtsgade. “Kvinden kom kørende i Løngang og skulle dreje ind i Brandtsgade. I den forbindelse ramte hun en knallert, der kom kørende med høj fart på fortovet”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal. Knallertkøreren […]

Læs mere...