Unge rejser sag mod Marina Fiskenæs

2. oktober 2013 Uncategorized

For lange arbejdstider, for meget ansvar og en lemfældig omgang med reglerne. Det er i følge Fagbladet 3f, hvad flere unge mener, de har arbejdet under på feriecenter Marina Fiskenæs i Gråsten. Fire unge har nu rejst sag mod deres tidligere arbejdsgiver.

En af de unge er nu 18-årige Mathias Mcburnie, som siger, at han ved flere lejligheder stod alene med det, som burde være en voksens ansvar. Blandt andet oplevede han at være ansvarlig for et middagsselskab for 70 gæster.

– Vi er blevet pålagt lange timer, og er ikke blevet informeret om, hvad vi ikke måtte. Blandt andet omkring udskænkning af alkohol, siger Mathias McBurnie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fagbladet 3f skriver i den nyeste udgave, at man har været i kontakt med i alt fire unge, som har haft lignende oplevelser.

Centerdirektør i feriecenter Marina Fiskenæs, Sandi Müller kan ikke genkende de mange beskyldninger.

– Det kan jeg ikke, og jeg er heller ikke enig i postulaterne. Men jeg vil ikke gå nærmere ind i det her, fordi vi har advokater på sagerne, siger hun.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...
>