Unge rejser sag mod Marina Fiskenæs

2. oktober 2013 Uncategorized

For lange arbejdstider, for meget ansvar og en lemfældig omgang med reglerne. Det er i følge Fagbladet 3f, hvad flere unge mener, de har arbejdet under på feriecenter Marina Fiskenæs i Gråsten. Fire unge har nu rejst sag mod deres tidligere arbejdsgiver.

En af de unge er nu 18-årige Mathias Mcburnie, som siger, at han ved flere lejligheder stod alene med det, som burde være en voksens ansvar. Blandt andet oplevede han at være ansvarlig for et middagsselskab for 70 gæster.

– Vi er blevet pålagt lange timer, og er ikke blevet informeret om, hvad vi ikke måtte. Blandt andet omkring udskænkning af alkohol, siger Mathias McBurnie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fagbladet 3f skriver i den nyeste udgave, at man har været i kontakt med i alt fire unge, som har haft lignende oplevelser.

Centerdirektør i feriecenter Marina Fiskenæs, Sandi Müller kan ikke genkende de mange beskyldninger.

– Det kan jeg ikke, og jeg er heller ikke enig i postulaterne. Men jeg vil ikke gå nærmere ind i det her, fordi vi har advokater på sagerne, siger hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...