Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed.

Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew og ReKom Group i deres ansøgning, hvor de beder om et tilskud på 50.000 kroner, til Sønderborg Kommune. Ansøgningen bliver onsdag lagt foran politikerne i Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventet, som skal finde sted på Sønderborg havnefront på p-pladsen imellem Nørre Havnegade, Havbogade og Nørrebro den 16. september, styrker Sønderborg som kulturel begivenhed og bidrager til at unge, såvel som ældre kan være med til at deltage i nogle rammer, der styrker byens brand.

Der er rum og tid til alle – og lokale såvel som spontane tiltag værnes om og forsøges at realiseres. Således er formålet med Gadefest Tour, at få byens borgere til at se hvad byen kan og ikke mindst hinanden med nye øjne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi forsøger at styrke tværgående samarbejder og skabe nogle synergier, der kommer byens erhvervsliv og borgerne til gode. På tværs af brancher, trækker konceptet mennesker fra oplandet til byen og sikrer omsætning for både direkte involverede, samt indirekte, detailbutikker, restaurationsbranchen, der positivt bliver påvirket af byens liv.

En gadefest skaber en unik stemning af sammenhold og fællesskab om det daglige rum alle borgerne gør brug af og har en relation til. Formatet er naturligvis tilpasset byens størrelse, men stemningen, oplevelserne og intimiteten i en stor forsamling kan skabes i alle gader og stræder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Royal Unibrew og REKOM er ansvarlig for gadefesten, og vil sikre optræden og bidrage med musikalske indslag. Royal Unibrew har med succes lavet Gadefest Tour i over fem år med ReKom og TooManyLeftHands og er blandt landets mest erfarne gadefest-arrangører, som har blik for at ramme en skarp balance mellem fest samt varmt og folkeligt nærvær.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...