Universe finder klaphatten frem og tænder storskærmen

Storskærm i Universe. Pressefoto
Storskærm i Universe. Pressefoto
14. juni 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Som noget helt nyt har Universe fundet klaphatten frem og viser mange af de store sportsbegivenheder på storskærm denne sommer. Det kommer til at foregå både i og uden for parkens åbningstid og er et led i at afprøve nye tiltag for familier og alle sportsinteresserede.

Universe tænder den udendørs storskærm for Danmarks EM-kampe – og viser udvalgte kampe, så du kan heppe på vores hold sammen med andre fans i en fantastisk atmosfære. Derudover viser Universe udvalgte etaper fra Tour de France, så du kan følge med i cykelsportens største begivenhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Storskærmen bliver placeret, så der er fri adgang for alle, der har lyst, skriver Universe.

“Det bliver noget helt nyt for os og alle, der kender os, at vise sportsbegivenheder på denne måde. Vi har indrettet et område udenfor parken, men tæt på vores attraktion Ball Factory, og det giver alle sportsfans og familier mulighed for at parkere tæt på storskærmen og købe mad og drikke under begivenhederne. Vi glæder os rigtig meget til at tænde for sportshyggen og håber på at se folk fra hele Als, og omegn”, siger Nikolaj Jepsen, der er event- og arrangementskoordinator i Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første aften er torsdag den 20. juni

Fri entré til storskærmen uden for parken.

Programmet for begivenhederne findes på Universe.dk.

Der kan købes mad og drikke.

Parkering på den bagvedliggende parkeringsplads P2

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...