Universe lancerer ny webside i helt nyt webdesign

25. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Over halvdelen af de gæster, som besøger Universe har inden besøget været på hjemmesiden, for at lade sig informere om parkens oplevelser.

I forbindelse med navneskiftet fra Danfoss Universe til Universe og dermed også et helt nyt grafisk udseende er der blevet udviklet en helt ny  hjemmeside; universe.dk

 Ændrede forbrugsmønstre

Mange danskere har i dag en avanceret mobiltelefon, en smartphone, eller en tablet som de i stigende grad bruger til at gå på nettet med.  For Universe udgør de mobile besøgende nu omtrent en tredjedel af de online besøgende og tallet er kraftigt stigende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Design til alle skærmtyper

Det kan være en vanskelig opgave at pakke indholdet fra en webside sammen og skabe en god brugeroplevelse hele vejen fra en 17-tommer  desktop-skærm til den mindste mobiltelefon. For at løse denne udfordring har Universe valgt et design, hvor siden automatisk tilpasses den  skærmstørrelse, som brugerne benytter – et såkaldt responsivt webdesign, som sikrer den gode oplevelse på alle skærmtyper. Det betyder at  brugerne får samme gode oplevelse om siden tilgås fra en tablet, smartphone eller fra en computerskærm.

Artiklen fortsætter under annoncen

I designfasen er der taget højde for at billeder, tekst, tabeller og grafik skal kunne skaleres.

– Vi har arbejdet på den nye webløsning i 4 måneder og kan nu præsentere en side, som tilbyder potentielle gæster en smagsprøve på parken  online inden et eventuelt besøg i parken, siger online marketing konsulent i Universe Michael Carøe Andersen.

Nemt og ligetil

Hjemmeside gør det nemt at finde svar på aktuelle events i parken, dagens åbningstider, priser, hvilke attraktioner der er og andre praktiske  spørgsmål man har.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Siden er designet så det er nemt og ligetil at finde de oplysninger man søger – og samtidig er designet sjovt og legende, siger online marketing konsulent i Universe Michael Carøe Andersen.

Rabat på sæsonkort ved onlinekøb

Det er blevet endnu nemmere at købe billetter og sæsonkort på nettet til Universe, som nu også kan gøres via mobiltelefoner. Som noget helt  nyt bliver der en rabat på kr. 50,- når man køber sæsonkort online. Når man køber billet eller sæsonkort online kan man udskriver billetten med  en stegkode og gå direkte til indgangsmøllerne til parken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta

Universe.dk har 170 sider på dansk og udvalgte sider på engelsk og tysk.

Responsivet webdesign betyder, at siden automatisk tilpasses den skærmstørrelse, som brugerne benytter. Når brugeren skifter fra laptop til  tablet eller mobiltelefon, registreres brugerens skærmstørrelse, så designet tilpasser sig den plads, der er til rådighed på skærmen.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...