Universe: Ny generation af el-biler vækker interesse

17. oktober 2013 Uncategorized

Der er stor interesse for elbiler, og den nye teknologi de repræsenterer. Det er erfaringen fra den seneste tids udstilling af elbiler på Universe i Nordborg.

I efterårsferien har parkens gæster haft mulighed for at prøve en Nissan Leaf elbil og en Tesla S-model. oplyser dr.syd.

Og interessen har været særdeles høj, især for Teslas model, fortæller Universes administrerende direktør, Pia Bech Mathiesen:

– Der har været meget stor interesse. Og Teslaen er high-class og en dyr løsning. Men når de kan lave en bil med rækkevidde på 500 kilometer, så er det fordi, der er nogle teknologiske løsninger, der fungerer. Og den er et rigtig godt bud på, hvordan fremtidens bikørsel vil være, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere elbiler på vej

Og ifølge bilteknisk redaktør Søren W Rasmussen fra bladet Motor, kan de elbil-interesserede snart få en bil, der matcher interessen. For ikke alene har Tesla en elbil i luksusklassen med lang rækkevidde. Både BMW og VW er på vej med elbiler, der vil kunne matche de flestes behov.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 112, Nordborg

Skorstensbrand på Nordals

13. maj 2021 112

Torsdag eftermiddag kørte brandvæsnet til Lønsømadevej i Holm, fordi der omkring klokken 16:30 kom en melding om en skorstensbrand. Det er indsatslederen fra Brand og Redning og de frivillige brandmænd i Nordborg, der blev tilkaldt.

Læs mere...