Vækst: Tiltrækning af borgere og virksomheder

11. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Tiltrækning af nye virksomheder og dermed borgere til vores kommune  – er et afgørende element til den fremtidige vækst og velfærd i Sønderborg Kommune.vækst

Vækst starter ved tiltrækning af nye mindre virksomheder, der har mulighed for at vokse sig store og skabe arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Det skal være let at starte og drive virksomhed i Sønderborg. Jeg vil arbejde for at sikre bedst mulige vilkår for erhvervslivet og skabe optimale muligheder for vækst. Virksomhedsafgifter skal give mening, i f.t. den service, der leveres til virksomhederne. Kommunens service til virksomheder skal være effektiv og dynamisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgere i kommunen skal opleve en tryghed, men samtidig også opleve kompetente rammer for livsførelse i Sønderborg Kommune. Det er uanset og der er tale om skoleforhold – vilkår for de voksne såvel som ældre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...