Vækst: Tiltrækning af borgere og virksomheder

11. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Tiltrækning af nye virksomheder og dermed borgere til vores kommune  – er et afgørende element til den fremtidige vækst og velfærd i Sønderborg Kommune.vækst

Vækst starter ved tiltrækning af nye mindre virksomheder, der har mulighed for at vokse sig store og skabe arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Det skal være let at starte og drive virksomhed i Sønderborg. Jeg vil arbejde for at sikre bedst mulige vilkår for erhvervslivet og skabe optimale muligheder for vækst. Virksomhedsafgifter skal give mening, i f.t. den service, der leveres til virksomhederne. Kommunens service til virksomheder skal være effektiv og dynamisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgere i kommunen skal opleve en tryghed, men samtidig også opleve kompetente rammer for livsførelse i Sønderborg Kommune. Det er uanset og der er tale om skoleforhold – vilkår for de voksne såvel som ældre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...