Vækst: Tiltrækning af borgere og virksomheder

11. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Tiltrækning af nye virksomheder og dermed borgere til vores kommune  – er et afgørende element til den fremtidige vækst og velfærd i Sønderborg Kommune.vækst

Vækst starter ved tiltrækning af nye mindre virksomheder, der har mulighed for at vokse sig store og skabe arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Claus Klaris er på Venstre valgliste.

Det skal være let at starte og drive virksomhed i Sønderborg. Jeg vil arbejde for at sikre bedst mulige vilkår for erhvervslivet og skabe optimale muligheder for vækst. Virksomhedsafgifter skal give mening, i f.t. den service, der leveres til virksomhederne. Kommunens service til virksomheder skal være effektiv og dynamisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgere i kommunen skal opleve en tryghed, men samtidig også opleve kompetente rammer for livsførelse i Sønderborg Kommune. Det er uanset og der er tale om skoleforhold – vilkår for de voksne såvel som ældre.

27. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

27. februar 2024 Kultur

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen […]

Læs mere...