Valg-optakt: Ellen Trane Nørby besøger Fynsk og Søn

21. marts 2015 Politik

”Regeringens afskaffelse af BoligJobOrdningen har kostet arbejdspladser i hele Danmark og skabt usikkerhed om fremtiden i håndværksbranchen. Det er bekymrende i en tid hvor mange unge mangler praktikpladser og jobskabelsen stadig kører i slæbegear”, siger Venstres lokale folketingsmedlem, Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse. Mandag besøger hun byggefirmaet Fynsk og Søn i Nordborg.

Ellen Trane Nørby  skal snakke om betydningen af BoligJobOrdningen hos Fynsk og Søn.

Ellen Trane Nørby skal snakke om betydningen af BoligJobOrdningen hos Fynsk og Søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fynsk og Søn blev ved årsskiftet tvunget til at afskedige tre ansatte som konsekvens af, at SR-regeringen nedlagde BoligJobOrdningen. Virksomheden har ellers oplevet, at BoligJobOrdningen har sikret, at der er blevet udført mange energirenoveringer til gavn for såvel miljøet og beskæftigelsen. Ordrebogen er dog skrumpet gevaldigt siden det stod klart, at regeringen ville nedlægge BoligJobOrdningen ved årsskiftet. Som en del af besøget vil Ellen Trane Nørby også besøge Nordals Andelsboligforening, for at se de energiforbedringer som Fynsk & Søn har gennemført.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Fynsk og Søns arbejde med energirenoveringer understreger det absurde i, at vi har en regering, der taler om grøn omstilling og forbedring af vores boligmasse, men alligevel nedlægger den BoligJobOrdning der har fået såvel renoveringerne som jobskabelsen i gang.”

Siger Ellen Trane Nørby og udsteder så et valgløfte:

”I Venstre har vi i vores finanslovsforslag finansieret en fortsættelse af BoligJobOrdningen og får vi regeringenmagten efter det kommende valg, så vil vi genindføre ordningen med tilbagevirkende kraft.”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk