Valggruppen 2013: Vælgermøde torsdag aften i Nordborg

24. oktober 2013 Uncategorized

Valggruppen 2013, skriver:

Torsdag den 24. oktober arrangerer Valggruppen 2013 et valgmøde på biblioteket, Løjtertoft 7 i Nordborg med deltagelse af de politikere, som ikke har følt sig for gode til at deltage.  Flere af de fraværende har sagt fra af forskellige uacceptable årsager.
De deltagende partier er Socialdemokraterne, SF og det Radikale Venstre, og vi forventer en god debat om de  mange emner, der trænger sig på i udkantskommunerne eller Forkantskommunerne om man vil alt efter temperament.
Artiklen fortsætter under annoncen

Temaet torsdag i Nordborg  torsdag er: Er Nordborg udkant? , og den samme vinkel anvendes i Augustenborg, hvor det drejer sig om Midtals og Sydals.
Også en række andre vigtige emner er til debat på møderne og her kan nævnes: Lokale problemer – samarbejde – indflydelse til alle partier – opretning af den dårlige økonomi i kommumen – skatteforhøjelser og besparelser. Alle af stor vigtighed for Sønderborg Kommune og dens indbyggere i de kommende år.
Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og lyt til aftenens politiske debattører og giv dit besyv med i diskussionen.  Der er gratis kaffe og småkager skænket af Kvickly, Nordborg.  Entre kr. 20.-
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...