Vand er relativt dyrt i Sønderborg

31. maj 2013 Uncategorized

Det daglige bad, tøjvasken og havevandingen kan blive billigere.

Det vurderer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen efter en gennemgang af priser på vand og spildevandsafledning.

Gennemgangen viser store forskelle, så selvom det er den samme vare, om man så åbner sin vandhane og bruger sit afløb i Vejen eller i Sønderborg, er der  stor forskel på, hvad man skal betale.

Gennemgangen afslører at Haderslev, Fanø og Sønderborg er relativt dyre at bruge vand i, mens Vejen, Rødekro og Esbjerg er billige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisforskellen kan skyldes investeringer i de enkelte vandværker, men mange steder kan det gøres billigere,ved at effektivisere. Det vurderer Filip Sundram, der er direktør i forsyningssekretariatet i Konkurrencestyrelsen:

– Vi vurderer at der er et samlet effektiviseringspotentiale i Danmark på 1 mia. kroner. De penge vil vi gerne have realiseret så borgerne får lavere priser, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...