Vand er relativt dyrt i Sønderborg

31. maj 2013 Uncategorized

Det daglige bad, tøjvasken og havevandingen kan blive billigere.

Det vurderer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen efter en gennemgang af priser på vand og spildevandsafledning.

Gennemgangen viser store forskelle, så selvom det er den samme vare, om man så åbner sin vandhane og bruger sit afløb i Vejen eller i Sønderborg, er der  stor forskel på, hvad man skal betale.

Gennemgangen afslører at Haderslev, Fanø og Sønderborg er relativt dyre at bruge vand i, mens Vejen, Rødekro og Esbjerg er billige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisforskellen kan skyldes investeringer i de enkelte vandværker, men mange steder kan det gøres billigere,ved at effektivisere. Det vurderer Filip Sundram, der er direktør i forsyningssekretariatet i Konkurrencestyrelsen:

– Vi vurderer at der er et samlet effektiviseringspotentiale i Danmark på 1 mia. kroner. De penge vil vi gerne have realiseret så borgerne får lavere priser, siger han.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...