Vandhanetyveri: Vi synes det er helt hul i hovedet

14. december 2014 Uncategorized

I Kolonihaveforeningen Sundsmark blev der i den forgange uge stjålet 30 vandhaner. Ikke splinternye vandhaner, men godt brugte.

Tyvenes store kup: 30 brugte vandhaner.

Tyvenes store kup: 30 brugte vandhaner.

“Det er sådan noget, vi kalder helt hul i hovedet. Tyvene har ganske enkelt gået rundt i haverne og skruet vandhanerne af”, siger haveforeningens formand Birte Sveen til SønderborgNyt. Hun kan selvfølgelig ikke være sikker, men mener, at det kan være østeuropæere, der har været på havebesøg.

“Det er jo ikke ret tit, at vi bliver tilbudt at købe brugte vandhaner herhjemme”, siger hun.

Adskillige indbrud

I vintertiden summer kolonihaveforeningen ikke af liv, selvom der selvfølgelig er folk, der tager derud og kigger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og derfor er der mange indbrud, hvor der ikke bliver stjålet noget. Og når der ikke bliver stjålet noget, så er det fordi husene er ryddet for alt af værdi”, siger Birte Sveen. Hun tilføjer:

“Det er ikke mange dage siden, at indbrudstyve, der kom ind i et havehus, spraymalede vinduet med sort maling indefra. På den måde kunne de være i huset uden at blive set udefra”, siger formanden.

“Vi melder selvfølgelig indbrud til politiet og vandhanetyveriet er også meldt. Det er jo, hvad vi kan gøre, siger Birte Sveen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...