Vejviser-labyrint hjælper unge på plads i Sønderborg

25. maj 2013 Uncategorized

Syv studerende fra SDU – af hele 6 forskellige nationaliteter – har ved hjælp af deres egne erfaringer og research i samfundet, skabt et koncept, der vil hjælpe studerende og unge til at komme på plads i Sønderborg.

Konceptet er bygget op som en labyrint, man går igennem. I denne labyrint finder man tre forskellige temaer. Den danske mad, det danske sprog og alle de mange sociale og kulturelle aktiviteter, som Sønderborg kan tilbyde.

De unge har virkelig haft den kreative vinkel på, hvilket gør turen igennem labyrinten meget interessant og anderledes. De unge har jo selv fået erfaringerne igennem at være totalt nye i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det foregår på Rådhustorvet fredag 31/5 kl. 12.00-18.00 og lørdag 1/6 kl. 10.00-14.00. De unge vil tage imod i teltet, støttet og bakket op af lokale ildsjæle, bl.a. Richardt Nielsen fra Sønderborg Multicultural Society og Martin Nielsen fra Best Brains projektet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...