Vejviser-labyrint hjælper unge på plads i Sønderborg

25. maj 2013 Uncategorized

Syv studerende fra SDU – af hele 6 forskellige nationaliteter – har ved hjælp af deres egne erfaringer og research i samfundet, skabt et koncept, der vil hjælpe studerende og unge til at komme på plads i Sønderborg.

Konceptet er bygget op som en labyrint, man går igennem. I denne labyrint finder man tre forskellige temaer. Den danske mad, det danske sprog og alle de mange sociale og kulturelle aktiviteter, som Sønderborg kan tilbyde.

De unge har virkelig haft den kreative vinkel på, hvilket gør turen igennem labyrinten meget interessant og anderledes. De unge har jo selv fået erfaringerne igennem at være totalt nye i vores område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det foregår på Rådhustorvet fredag 31/5 kl. 12.00-18.00 og lørdag 1/6 kl. 10.00-14.00. De unge vil tage imod i teltet, støttet og bakket op af lokale ildsjæle, bl.a. Richardt Nielsen fra Sønderborg Multicultural Society og Martin Nielsen fra Best Brains projektet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...