Vennekreds på plejecenter holder loppemarked

15. maj 2013 Uncategorized

På Ulkebøl Plejecenter har Vennekredsens tyve medlemmer forrygende travlt med at få samlet de mange lopper, der skal sælges den 8. juni mellem klokken 10 og 15. Og skal man tro Inge Tønder, så er der udsigt til et virkeligt stort loppemarked.

Inge Tønder og venner har slæbt ting sammen til stort loppemarked.

– Vi har ryddet dødsboer og så har vi også rigtigt meget andet, der kan bruges af de gæster, der husker pengepungen, siger Inge Tønder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene skal bruges på endnu en oplevelse for Ulkebøl Plejecenters beboere, der får fornøjelse af en tur til Givskud.

– Vi bestiller busser og tager alle med i Løveparken og selvfølgelig skal vi have noget godt at spise, siger Inge Tønder. Hun fortæller, at på turen fungerer vennekredsen som praktiske medhjælpere, der holder dårligt gående i armen, skubber kørestole og mange andre ting.

Når Vennekredsen ruller ærmerne op og slæber ting sammen til loppemarked, så skyldes det ene og alene ønsket om at give plejecentrets bruge en oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis vi ikke arbejder for sagen og tjener penge, så kommer de ældre ingen steder, siger Inge Tønder. Så udover at finde spændende ting til hjemmet, så støtter man en god sag, når man handler på Ulkebøl Plejecenter den 8. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...