Venstre-bestyrelse leder efter ny spidskandidat

25. februar 2016 Politik

Når Venstre i Sønderborgs bestyrelse har været rundt i baglandet og snakke med medlemmer for at høre, om de vil stille op som spidskandidat for partiet, så under det byrådsmedlem Karsten Schøn og på generalforsamlingen i Ulkebøl Forsamlingshus onsdag aften sagde han:

Karsten Schøn undrer sig over, hans bestyrelse kører rundt og leder efter en spidskandidat, når Peter Hansen ikke har sagt fra.

Karsten Schøn undrer sig over, hans bestyrelse kører rundt og leder efter en spidskandidat, når Peter Hansen ikke har sagt fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har altid været sådan i Venstre, at man først spurgte den spidskandidat, der var på valglisterne ved det seneste valg om han ville fortsætte eller ikke”, siger Karsten Schøn til medlemmer og bestyrelse.

Han så gerne, at de forskellige bestyrelser og kommuneforeningen anbefalede en kandidat i stedet for at liste rundt og snakke med udvalgte partimedlemmer.

“Når bestyrelserne ikke sætter sig sammen, så er det ganske enkelt fordi, vi aldrig kan blive enige”, siger Erling Lundsgaard, der angiveligt mener, der skal være en modkandidat til Peter Hansen – trods det at partiet med Peter Hansen i spids gik frem ved det seneste valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre partier talte om, at Venstre vandt valget – men tabte magten.

Karsten Schøn er en af flere politikere, der er blevet kontaktet af bestyrelsen.

SønderborgNYT har i flere måneder haft kendskab til, der kommer et kampvalg for spidskandidaturet og har spurgt blandt andre Claus Klaris og Tage Petersen, om de skal i spil om posten.

“Jeg har ikke taget stilling”, siger Tage Petersen til SønderborgNYT, mens Claus Klaris siger, at vi allesammen bliver klogere en gang i løbet af april.

Artiklen fortsætter under annoncen

På generalforsamlingen tydede det ikke på, at Karsten Schøn går rundt med en borgmesterdrøm.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...