Venstre indkalder til ekstra udvalgsmøder

8. oktober 2014 Uncategorized

Venstre har med Sven Jensens partiskifte fra Slesvigsk Parti til Venstre, fået flertalsgruppen i mindretal i både Børne- og Uddannelses- samt Sundhedsudvalget og griber straks chancen for at få sendt borgmester Erik Lauritzen på ekstraarbejde.rådhus

Venstre har indkaldt til ekstraordinære møder i den kommende uge og dagsordenen i begge udvalg er valg af formand, valg af næstformand samt eventuelt.

Det er ikke utænkeligt, at der kommer nye formænd i udvalgene en uges tid eller to.

Borgmesteren kan rykke rundt på nogle af opgaverne i de forskellige udvalg og det kan blive argumentet for at sætte flere politikere i f. eks. Sundhedsudvalget og Børne- og Uddannelsesudvalget, så flertalsgruppen igen får flertal. Og når det sker, så lander de nuværende formænd igen på posten.

I sidste byrådsperiode sendte en mistillidsdagsorden fra Charlotte Engelbrecht den dengang konservative Jesper Rosanes ud af formandsstolen i Seniorudvalget. Det fik den daværende flertalsgruppe til at ændre hele forvaltningsstrukturen, så Jesper Rosanes kunne få sin titel tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...