Venstre indkalder til ekstra udvalgsmøder

8. oktober 2014 Uncategorized

Venstre har med Sven Jensens partiskifte fra Slesvigsk Parti til Venstre, fået flertalsgruppen i mindretal i både Børne- og Uddannelses- samt Sundhedsudvalget og griber straks chancen for at få sendt borgmester Erik Lauritzen på ekstraarbejde.rådhus

Venstre har indkaldt til ekstraordinære møder i den kommende uge og dagsordenen i begge udvalg er valg af formand, valg af næstformand samt eventuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke utænkeligt, at der kommer nye formænd i udvalgene en uges tid eller to.

Borgmesteren kan rykke rundt på nogle af opgaverne i de forskellige udvalg og det kan blive argumentet for at sætte flere politikere i f. eks. Sundhedsudvalget og Børne- og Uddannelsesudvalget, så flertalsgruppen igen får flertal. Og når det sker, så lander de nuværende formænd igen på posten.

I sidste byrådsperiode sendte en mistillidsdagsorden fra Charlotte Engelbrecht den dengang konservative Jesper Rosanes ud af formandsstolen i Seniorudvalget. Det fik den daværende flertalsgruppe til at ændre hele forvaltningsstrukturen, så Jesper Rosanes kunne få sin titel tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...