Venstre indkalder til ekstra udvalgsmøder

8. oktober 2014 Uncategorized

Venstre har med Sven Jensens partiskifte fra Slesvigsk Parti til Venstre, fået flertalsgruppen i mindretal i både Børne- og Uddannelses- samt Sundhedsudvalget og griber straks chancen for at få sendt borgmester Erik Lauritzen på ekstraarbejde. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”rådhus” width=”300″ height=”200″ />

Venstre har indkaldt til ekstraordinære møder i den kommende uge og dagsordenen i begge udvalg er valg af formand, valg af næstformand samt eventuelt.

Det er ikke utænkeligt, at der kommer nye formænd i udvalgene en uges tid eller to.

Borgmesteren kan rykke rundt på nogle af opgaverne i de forskellige udvalg og det kan blive argumentet for at sætte flere politikere i f. eks. Sundhedsudvalget og Børne- og Uddannelsesudvalget, så flertalsgruppen igen får flertal. Og når det sker, så lander de nuværende formænd igen på posten.

I sidste byrådsperiode sendte en mistillidsdagsorden fra Charlotte Engelbrecht den dengang konservative Jesper Rosanes ud af formandsstolen i Seniorudvalget. Det fik den daværende flertalsgruppe til at ændre hele forvaltningsstrukturen, så Jesper Rosanes kunne få sin titel tilbage.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk