Venstre inviterer til Grundlovsmøde på Rønhave

1. juni 2018 Politik

Venstre i Sønderborg Kommune har tirsdag den 5. juni Grundlovsmøde på ”Rønhave” i Sønderborg fra kl. 13.30.

Hovedtaler i år er den tidligere verdensmester i skihop, Andreas Küttel, som i dag arbejder som studieadjunkt i ”Institut for Idræt og Biomekanik” på SDU i Sønderborg.

Andreas Küttel begyndte sin skihop-karriere i den lokale skihop-klub i hjembyen Einsiedeln som 7-årig og allerede som 12-årig sprang han over 100 meter. Da han var 16 år var allerede med på World Cup-landsholdet for Schweiz.

Ellen Trane Nørbyholder Grundlovstale på Kær..

Han havde sine bedste år fra 2005 til 2011, hvor han absolut en del af verdenstoppen. Det kulminerede i 2009, hvor han blev verdensmester. Karrieren bød også på sejre i blandt andet Lillehammer og den traditionsrige nytårskonkurrence i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Küttel har også været med til Vinter-OL tre gange: Salt Lake City i 2002, Torino i 2006 og Vancouver i 2010. Ved de to første blev det til placeringer lige uden for medaljerne.

Arrangementet byder også på yderligere to talere – nemlig Venstres nyvalgte byrådsmedlem Heidi F. Jørgensen samt vores lokale folketingsmedlem og sundhedsminister, Ellen Trane Nørby.

Traditionen tro vil der blive serveret Venstres kendte ”Spis-alt-du-kan-kage” med kaffe til kr. 50 pr. person.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...