Venstre og DF: Byrådet skal bakke borgmesteren op

16. oktober 2014 Uncategorized

Onsdag den 23. oktober er der indkaldt til ekstra byrådsmøde – og her vil Venstre og Dansk Folkeparti have byrådet til at bakke borgmester Erik Lauritzen op i hans udtalelse om, at flere kommuner må træde til og hjælpe med flygtninge-problemet.rådhus6

Inden kaserne lukkede første flygtninge ind, blev der talt om, at der skulle være 2-300 flygtninge – men det tal er vokset betydeligt.

“Vi mener, det er vigtigt, Byrådet bakker borgmesteren op i sådan en udmelding og har derfor en tekst, som vi beder byrådet om at godkende”, skriver Venstre og Dansk Folkeparti til byrådet.

“Byrådet udtaler sin kritik til Udlændingestyrelsen for manglende og fyldestgørende svar til kommunen og opfordrer til, at kommunen får en ordentlig og fyldestgørende information. Byrådet støtter borgmesterens kritik og hans ønske om at flere skuldre bærer ansvaret for at modtage de mange flygtninge”, står der i teksten, som byrådet skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...