Venstre og DF: Byrådet skal bakke borgmesteren op

16. oktober 2014 Uncategorized

Onsdag den 23. oktober er der indkaldt til ekstra byrådsmøde – og her vil Venstre og Dansk Folkeparti have byrådet til at bakke borgmester Erik Lauritzen op i hans udtalelse om, at flere kommuner må træde til og hjælpe med flygtninge-problemet.rådhus6

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden kaserne lukkede første flygtninge ind, blev der talt om, at der skulle være 2-300 flygtninge – men det tal er vokset betydeligt.

“Vi mener, det er vigtigt, Byrådet bakker borgmesteren op i sådan en udmelding og har derfor en tekst, som vi beder byrådet om at godkende”, skriver Venstre og Dansk Folkeparti til byrådet.

“Byrådet udtaler sin kritik til Udlændingestyrelsen for manglende og fyldestgørende svar til kommunen og opfordrer til, at kommunen får en ordentlig og fyldestgørende information. Byrådet støtter borgmesterens kritik og hans ønske om at flere skuldre bærer ansvaret for at modtage de mange flygtninge”, står der i teksten, som byrådet skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...