Venstre og DF: Byrådet skal bakke borgmesteren op

16. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag den 23. oktober er der indkaldt til ekstra byrådsmøde – og her vil Venstre og Dansk Folkeparti have byrådet til at bakke borgmester Erik Lauritzen op i hans udtalelse om, at flere kommuner må træde til og hjælpe med flygtninge-problemet.rådhus6

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden kaserne lukkede første flygtninge ind, blev der talt om, at der skulle være 2-300 flygtninge – men det tal er vokset betydeligt.

“Vi mener, det er vigtigt, Byrådet bakker borgmesteren op i sådan en udmelding og har derfor en tekst, som vi beder byrådet om at godkende”, skriver Venstre og Dansk Folkeparti til byrådet.

“Byrådet udtaler sin kritik til Udlændingestyrelsen for manglende og fyldestgørende svar til kommunen og opfordrer til, at kommunen får en ordentlig og fyldestgørende information. Byrådet støtter borgmesterens kritik og hans ønske om at flere skuldre bærer ansvaret for at modtage de mange flygtninge”, står der i teksten, som byrådet skal tage stilling til.

Artiklen fortsætter under annoncen

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...