Ventilen holder åbent hus

16. oktober 2014 Uncategorized

Ventilen Sønderborg åbnede i 2007 og er en del af Ventilen Danmark, en landsdækkende ungdomsorganisation, der har mødesteder og tilbud til ensomme unge landet over og derudover arbejder for at skabe viden og debat om ungdomsensomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 24. oktober holder foreningen åbent hus i Fælleshuset, Ringbakken 4 i Sønderborg.ensom1ensom
I Ventilen Sønderborg kan unge, der føler sig ensomme, møde andre unge, få et netværk, tale med frivillige, tage til arrangementer, spille spil eller bare hygge – alt, hvad unge ellers laver, med det mål, at komme ud af ensomheden og lære, hvordan man selv kan komme ud af den.

Ventilen Danmark fylder 15 år den 24.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober og i Sønderborg er de frivillige klar med et  jubilæumsarrangement, hvor du kan møde de frivillige, se vores lokaler og få et større kendskab til Ventilen Sønderborg.

Hvis du vil vide mere eller ikke kan komme på dagen, men gerne vil møde os eller tale med os alligevel, så kontakt os meget gerne på soenderborg@ventilen.dk eller telefon 42 40 62 71

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...